Internetport - bredband för företag

Internetport levererar bredband till företag över hela Sverige. Våra bredbandstjänster för företag ger dig en snabb och pålitlig Internetförbindelse till ett konkurrenskraftigt pris. Dessutom till marknadens bästa avtalsvillkor. Ingen bindningstid, inga startavgifter, fri datatrafik och prioriterad företagssupport. Vår höga kundnöjdsamhet kanske gör att du vill testa?

Beställ bredband till ditt företag

Loading...

Våra företagspaket

arch
Digital Total

Med Digital Total blir vi din externa IT-avdelning och tar ansvar för allt ifrån installation till fortlöpande underhåll och säkerhet. Vi erbjuder en omfamnande totallösning helt anpassad efter dina behov och önskemål.

pexels-marc-mueller-380769
Digital Komplement

Till en fast månadskostnad, utan bindningstid skräddarsyr Internetport ett flexibelt och kostnadseffektivt koncept som förenklar och automatiserar dina processer mot avancemang och förbättrad lönsamhet.

AdobeStock_143629503_Preview
Digital Detaljhandel

Digital Detaljhandel erbjuder en rad IT-tjänster som underlättar arbetsprocesser såsom orderläggning, kassa, telefonväxel samt färdiga koncept för snabb uppstart vid nyetablering eller expansion inom kedjor.

Om oss

rund_apa

Hos Internetport Sweden AB är kundnöjdhet av yttersta vikt. Vi förstår vikten av personlig service och strävar efter att varje kund ska känna sig värderad och väl omhändertagen.

Vårt team är engagerat och alltid redo att erbjuda den support och de lösningar som bäst möter dina behov, vare sig du är privatperson eller företagare. Med en fast förankring i Hudiksvall är vi stolta över vår förmåga att erbjuda avancerade och säkra lösningar utan att kompromissa med användarvänlighet. Vi är mer än bara en tjänsteleverantör; vi är din partner i digitaliseringen.

Sedan starten 2008 har företaget lagt stor vikt vid att skydda sina kunders personliga integritet och anonymitet, vilket återspeglas i vår policy att inte binda upp kunder med långa avtal. Istället erbjuds flexibla villkor utan startavgifter och med endast en månads uppsägningstid.

Vårt senaste tillägg, TV över internet, öppnar upp ett universum av innehåll direkt vid dina fingertoppar

Våra samarbetspartners

hp-195x95
telavox-logo-rgb-email
proxmoxserver
microsoft-195x95
LENOVO-195X95
HP-195X95
GRANDSTROM-195X95
GIGASET-195X95
3CX-195X95
SOPHOS-195X95
Veeam_logo_on_a_plate_rgb
DELL-195X95
MICROSOFT-195X95
HEADS-195X95-1
Telavox-Logo-RGB-email

FAQ