Digital Detaljhandel

En kund som inte hittar sin favoritvara eller inte får den service som utlovats blir snabbt ett lätt byte för en konkurrent i framkant. Har du råd med det?

Varför Digital Detaljhandel?

Internetport har lång och framgångsrik erfarenhet av digitaliseringsprocesser inom små som stora detaljhandelsföretag och vet vilka utmaningar du kan ställas inför. Med våra flexibla, skalbara och kostnadseffektiva produkter och tjänster skräddarsydda efter dina behov, tar Internetport effektivt tag i dina digitala surdegar och skapar effektivitet. Våra engagerade tekniker kommer bringa klarhet i vilka system- och integrationslösningar som ni verkligen behöver, samt gör en prioriterad översyn av säkerheten i tider av oro.

Som uppstickare bland de stora IT-jättarna prioriterar Internetport ärliga och långsiktiga relationer där kvalitet prioriteras före kvantitet. Vi erbjuder maximal frihet med lösningar utan bindningstid och säljer aldrig på dig mer än du behöver eller uttryckligen efterfrågar. Därför är Digital Detaljhandel tjänsten för dig som vill ligga steget före och vara förberedda för vad framtiden än för med sig.

Hur går det till?

rund_apa_frågande

Den digitala omvandlingen har revolutionerat samhället, inte minst detaljhandeln. Men utvecklingen går i ett rasande tempo och det kan vara svårt att hänga med. Av den anledningen kan många gånger ofta nödvändig IT-drift skjutas upp på framtiden. Långsiktigt kommer du tappa fart och bli ineffektiv med stressad personal och minskad kundnöjdsamhet som påföljd. En kund som inte hittar sin favoritvara eller inte får den service som utlovats blir snabbt ett lätt byte för en konkurrent i framkant. Har du råd med det?

Med Digital Detaljhandel från Internetport tar vi ett omfamnande helhetsperspektiv om verksamheten och erbjuder en rad digitala system- och integrationstjänster som kommer förenkla din vardag med ökad personaltrivsel, kundnytta och utökad lönsamhet.

Tjänster

DALL·E 2024-03-22 15.34.22 - Create a pencil sketch depicting a space monkey wearing a vintage space helmet, gazing into the sky with a look of longing for his future journey to t
Moln- och kapacitetstjänster

Kapacitets- och molntjänster erbjuder företag skalbarhet, flexibilitet och lägre kostnader. Viktiga egenskaper för företag som vill förbli konkurrenskraftiga och hålla jämna steg med kundernas krav. Därtill erbjuder det dig även flexibiliteten att kunna vara kreativ och produktiv var helst du önskar, när helst du vill.

office_home
Hem- och kontorsoptimering

För kunder med medarbetare utspridda i landet eller för distansarbetare erbjuder vi vår distansoptimeringstjänst. Med den ser vi till att du har alla nödvändiga funktioner för ett bekvämt distansarbete samtidigt som vi skyddar företagets data mot potentiella risker som dataförlust eller intrång av skadlig programvara.

programmer
Systemutveckling och integration

Det är sällan som ett system täcker kundens hela behov av digitalisering. Därför behövs integrationslösningar som överbryggar och möjliggör kommunikation mellan flera olika system. På Internetport har vi över tio års erfarenhet av systemutveckling och integrationslösningar för små och stora företag inom skilda branscher.

AdobeStock_102559164_Preview
Kommunikationstjänster

InternetPort erbjuder en rad tjänster inom kommunikation som effektivt hjälper dig att hålla kontakten såväl med personal som dina kunder i realtid, oavsett var de befinner sig. Trygga lösningar som är både prisvänliga och anpassningsbara.