Digital Komplement

Vi optimerar och avlastar

Klarar din IT-avdelning av att hålla jämna steg med de ständigt föränderliga kraven på digitalisering? Eller har ni digitala flaskhalsar som begränsar förmågan att leverera? Då är det dags att agera. Till en fast månadskostnad, utan bindningstid erbjuder Internetport en rad kvalitativa varor och tjänster som kompletterar och effektiviserar redan befintliga IT-funktioner. Passar alla företag oavsett bransch på resan mot avancemang och lönsamhet.

Varför Digital Komplement?

För att du till bråkdelen av kostnaden för till exempel en nyrekrytering eller för att hålla din egen IT-resurs ständigt uppdaterad, får en IT-partner med samlad kompetens som är svårslagen. Vårt expertteam kan hjälpa dig snabbt och effektivt så du inte tappar fart och dessutom bidra med värdefull ”neutral” input som kan vässa er framgång ytterligare.

På Internetport är vi väl medvetna om att affärer kan gå upp och ner, särskilt i tider av turbulens. Därför är våra IT-lösningar flexibla, skalbara och helt utan bindningstid. Det ger dig full kostnadskontroll och sinnesro till att våga investera i andra delar av din verksamhet utan att behöva oroa dig för din IT-infrastruktur.

Hur går det till?

rund_apa_frågande

Nulägesanalys

Då inget företag är det andra likt skannar vi först av verksamhetens behov i dialog med dig för att se vilka insatser som behövs. Nyfiket och inkännande lyssnar vi in behov och specifika önskemål. Vad fungerar bra, vad fungerar mindre bra? Vilka önskemål har ni på vårt samarbete? Hur ser befintlig hård- och mjukvara ut? Sammantaget viktiga pusselbitar i vårt arbete med att skräddarsy en flexibel och skalbar lösning som kompletterar i balans med befintliga resurser.

Vilka områden omfattas?

Digital Komplement har lika många konceptlösningar som det finns företag och varierar i omfattning beroende på behov och nulägesanalys. Uppdraget kan inkludera alltifrån att uppdatera föråldrad hård- och mjukvara till moln- och kapacitetstjänster till systemutveckling och integration mellan olika affärssystem, CRM-system, redovisningssystem, ärendehanteringssystem, support- och växeltelefonisystem.

Säkerheten är något vi alltid prioriterar på Internetport så att hjärtat i din verksamhet är skyddat i händelse av olycka och cyberattacker. Ditt behov av stöd kan också inkludera eller personalresurs från Internetport på plats till återkommande digitala hälsokontroller. Oavsett vilket, blir Internetport med över 15 år i branschen DIN TRYGGA IT PARTNER som arbetar med behovsanpassade insatser med din verksamhets bästa för ögonen.