Digital Total

Säg adjö till din IT-ångest

Det här är en smidig lösning för företag utan egen IT-avdelning eller för dig som tycker att IT-frågor är tungrodda. Med Digital Total blir vi din externa IT-avdelning och tar ansvar för allt ifrån installation till fortlöpande underhåll och säkerhet. Vi erbjuder en omfamnande totallösning helt anpassad efter dina behov och önskemål. Med nyckelresurser som KAM och TAM, kontinuerliga driftsmöten och regelbundna IT-hälsokontroller kan du lugnt fokusera på kärnverksamheten, medan vi tar hand om det tekniska.

Varför Digital Total?

En kontaktpunkt för alla IT-behov

Tidsbesparande och kostnadseffektivt

Skräddarsydda och skalbara lösningar

Säkerhet och backup

Personlig kundservice

Ingen bindningstid

Välrenommerade samarbetspartners

Tryggt och prisvänligt

Hur går det till?

rund_apa_frågande

Nulägesanalys – A och O

Företag är som människor, unika. Därför gör vi en nulägesanalys med en kartläggning av behov och specifika önskemål. Vilken IT-drift har ni idag? Vilka flaskhalsar finns och vilka är era mål? Sammantaget viktig information i uppdraget med att skräddarsy en optimal IT-drift. Processen, kan liknas vid ett husbygge. Vi utgår från en ritning, gjuter en solid bottenplatta, reser stabila väggar och toppar med ett väderbeständigt tak. Därefter möbleras insidan med användarvänliga system- och integrationslösningar som bidrar till ett friktionsfritt och trivsamt företagande.

Tjänster

DALL·E 2024-03-22 15.34.22 - Create a pencil sketch depicting a space monkey wearing a vintage space helmet, gazing into the sky with a look of longing for his future journey to t
Moln- och kapacitetstjänster

Kapacitets- och molntjänster erbjuder företag skalbarhet, flexibilitet och lägre kostnader. Viktiga egenskaper för företag som vill förbli konkurrenskraftiga och hålla jämna steg med kundernas krav.

office_home
Hem- och kontorsoptimering

För kunder med medarbetare utspridda i landet eller för distansarbetare erbjuder vi vår distansoptimeringstjänst.

programmer
Systemutveckling och integration

Det är sällan som ett system täcker kundens hela behov av digitalisering. Därför behövs integrationslösningar som överbryggar och möjliggör kommunikation mellan flera olika system.

AdobeStock_102559164_Preview
Kommunikationstjänster

InternetPort erbjuder en rad tjänster inom kommunikation som effektivt hjälper dig att hålla kontakten såväl med personal som dina kunder i realtid, oavsett var de befinner sig.